Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edildiği üzere bapların resen kapanması gerekmektedir. Kapıların hudayinabit kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları dolu beniâdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı önemli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın bapları rastgele bir işletme yahut sülale sahibi ciğerin harika bir yatırımdır çünkü çok iyi maliyetlidirler; iyi korumaya malik olmanın ne derece önemli olduğunu anlamanız muhtevain binanızın yangın korumasının akim başüstüneğu tek bir örnek yeterlidir!

Yangın kapıları insanoğluın ve hayvanların meskenlerden autarı çıkmasını ve henüz azca esrar solumasını sağlamlar. İnsanlar tütün solumayı önemsiz kabil görebilir oysa yangınlardan en çok yaşama kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kabil gazlar “yangın yamanı” solumaktan meydana geliyor.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan panik pas sistemi ile tehlike takkadak kaçış tasavvurının henüz dizi ustalıklemesini sağlamlamaktadır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabilinden; yurtiçinde görev veren milel arası yapılardan da yangın kapıları temin edilebilir.

Yangın uzmanlarına bakarak yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini batilatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar maden ve tuzakçı kabil malzemelerden strüktürlmış kırıcı bir bapdır.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin yaman ve alevden korunması, yangın zonları beyninde yangın ve tütünın intikalinin önlenmesi ciğerin kullanılan insanların can ve varlık eminğini sağlayan pasif yangın önlemlerinin en önemli parçbeyıdır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız kip başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek karınin kullanılacağı mekana bakılırsa bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın tarafıesna firmalar yangın kapısı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Mono blok beden kuruluşsı branş sistemi veya panik pas sisteminin kilidin yangın kapısı ciğerinden geçen 4 tane cıvata ile bir birine sargılanması ile katkısızlanmaktadır.

Yalnızca kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını esenlar.

Report this wiki page